Over Vansteenkiste

Welkom bij de firma Vansteenkiste bvba. De firma is ontstaan in het jaar 2006. De  oprichter als ook de zaakvoerder van het bedrijf is de heer Andries. Andries is een aannemer die reeds al 21  jaar ervaring heeft in de bouwsector. Hij heeft eerst een aantal jaren ervaring opgedaan als werknemer om vervolgens zijn eigen bedrijf uit de grond te stampen. Zo is het bedrijf gegroeid van een éénmanszaak naar een bedrijf met werknemers.

U kunt bij onze firma terecht voor nieuwbouw als renovatie projecten. Wij werken zowel voor particulieren als voor architecten.

Onze werkwijze

Onze werkmethode bestaat er uit dat Andries bij u langs komt voor het bespreken van het project. Aan de hand van deze bespreking bezorgt hij u een vrijblijvende offerte. Indien u akkoord gaat met de opgemaakte offerte dan start u bouwverhaal. Heeft u een vraag met betrekking tot een project een verandering verbetering vul dan ons contactformulier in en wij doen het nodige.


Team

Onze ploeg bestaat uit een aantal werknemers. Hier onder vindt u een kort woordje uitleg bij elk van hen.

Andries

Andries

Zaakvoerder

Andries neemt dag dagelijkse leiding over de verschillende werven en neemt in de mate van het mogelijk ook deel aan de werfvergaderingen. Hij zorgt voor innovatie door regelmatig volgen van bijscholing en vergaren van kennis van nieuwe materialen.

En tracht zo up to date te blijven van de trends in de bouwsector. Daarnaast zorgt hij voor de aankoop van het te verwerken materiaal en heeft hierbij aandacht wat de bouwheer wil,  helpt hij mee bij de uitvoering van de werken.

  • Dagelijkse leiding over verschillende werven
  • Opvolging verloop van de werven
Leen

Leen

Administratie

Andries wordt in het bedrijf ook bij gestaan door zijn echtgenote Leen.

Leen is van oorsprong verpleegkundige en heeft na 10 jaar in de gezondheidszorg de switch gemaakt naar de bouw. Haar taak bestaat voor namelijk uit het voeren en opvolgen van de communicatie per mail en telefoon, verwerking van offertes van leveranciers, facturaties, personeelsadministratie als ook opvolging van materiaal leveringen. Daarnaast helpt zij Andries ook bij de planning van de werken.

Gillian

Gillian

Werknemer

Gillian werkt sinds september 2023 voor Vansteenkiste BV als buitenschrijnwerker. Na een tussenstop als productiemedewerker in groot bedrijf, zocht hij de geborgenheid van een kmo. Een plek waar ieder zijn naam kent en waar er naast werk ook tijd is voor een opleiding en ontspanning.

Jorre

Jorre

Werknemer

Na een succesvolle stage tijdens zijn schoolperiode, hebben we Jorre in april 2023 welkom kunnen heten in ons team. Jorre heeft technisch inzicht en houdt van de aannemerij. Naast het werk vind je Jorre op het voetbalveld.

Stijn

Stijn

Werknemer

Stijn is onze meest ervaren werknemer  in het bedrijf. Hij staat Andries bij in het plaatsen van houten spanten, plaatsen van gevelbekleding en gyproc. Kortom, zijn passie ligt bij schrijnwerk.

Florian

Florian

Werknemer

Florian is de benjamin binnen ons bedrijf. Hij deed zijn stages binnen ons bedrijf en leerde zo onze bedrijfscultuur kennen.

Hij is gefascineerd door de vele variatie binnen het schrijnwerk.